için kaldı

Beşiktaş - Trabzonspor maçına Uğurcan Çakır için geliyorlar! Liverpool, Tottenham, Sevilla...

Avrupa'nın önde gelen kulüpleri, gözlemcilerini Beşiktaş - Trabzonspor derbisi için İstanbul'a götürdü. İzlenecek futbolcu ise Trabzonspor'un genç kalecisi Uğurcan Çakır...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Beşiktaş - Trabzonspor maçına Uğurcan Çakır için geliyorlar! Liverpool, Tottenham, Sevilla...

Trabzonspor'un genç kalecisi Uğurcan Çakır, gösterdiği performansla Avrupa'nın büyük takımlarının ilgisini çekmeye devam ediyor.

Bordo-Mavililer’in başarılı kalecisi Uğurcan Çakır için Beşiktaş mücadelesi ayrı bir önem taşıyacak. İki sezondur gösterdiği performansla birçok maçta yıldızlaşan 23 yaşındaki eldiven, Avrupa devlerinin ilgisini çekmeyi başarmıştı.

Genç eldiveni bu akşam İngiliz devleri Liverpool, Tottenham ve Everton’un yanı sıra İspanyol temsilcisi Sevilla’nın scout ekipleri çıplak gözle izleyecek.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER