Meclis'te mobbing hattı

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, mobbing gibi kurum içi rahatsız edici durumlara karşı Meclis personelinin korkmadan girişimde bulunmasını istedi ve çalışanlarla arasında özel başvuru hattı oluşturdu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Meclis'te mobbing hattı

Daha önce milletvekillerinin Meclis’teki hizmetler konusunda rahatsızlıklarını doğrudan kendisine iletmesi amacıyla özel bir telefon hattı kuran Şentop, idari teşkilat çalışanlarına yönelik uygulama da başlattı. Şentop Meclis çalışanlarına gönderdiği yazıda, “Mesai saatlerine bağlı kalmaksızın özveri ile çalıştığınızın farkındayım” dedi.

MÜNFERİT OLAYLAR

Meclis’te hizmet kalitesinin arttırılmasının, “çalışanların adil, elverişli koşullarda görev yapmaları ve kurumsal aidiyet hislerinin güçlendirilmesine bağlı olduğunu” vurgulayan Şentop, yazıda şunları kaydetti: “Şeflerimizden TBMM Genel Sekreteri’ne kadar her kademedeki idarecinin bu anlayış doğrultusunda yönetim çalışmalarını sürdürmesi ve görevlerini kusursuz şekilde icra eden kıymetli çalışanlarımızın maddi-manevi tatminlerini ön planda tutmaları en temel önceliklerimizdendir. Her kurumda olduğu gibi zaman zaman TBMM bünyesinde çalışanlarımızı rahatsız eden bazı münferit uygulamaların yaşanabilmesi mümkündür. Bu gibi hallerde hiçbir korku veya çekince yaşamadan, kanunlarla size tanınan müracaat haklarını kullanabileceğinizi hatırlatmak isterim.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER