Beşiktaş'ta Gökhan Gönül ile yola devam

Beşiktaş'ın tecrübeli sağ beki Gökhan Gönül, geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi bu sezon da performansıyla beğeni topluyor. Haziran'da sözleşmesi bitecek olan ve adı Galatasaray ile anılan 34 yaşındaki oyuncu ile yönetim devre arasında masaya oturacak.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Beşiktaş'ta Gökhan Gönül ile yola devam

Gökhan'ın aklının karışmasını istemeyen siyah-beyazlı yetkililer, 2 yıllık yeni sözleşme teklif etmeye hazırlanıyor. Beşiktaş'ta mutlu olan tecrübeli futbolcunun da imza atmaya hazır olduğu belirtildi.

SOSYAL MEDYA KAPIŞMASI

Beşiktaş maç öncesi Twitter'dan, "Bu akşam Vodafone Park civarında şiddetli bir gök gürültüsü bekleniyor" diye bir paylaşım yaptı. Yeni Malatya ise galibiyetin ardından kaplan görseliyle, "Öyle bir kükredik ki gök gürültüsü sandılar" şeklinde yanıt verdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER