Suriye mesajları

CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan dün cuma namazını Büyük Çamlıca Camisi’nde kıldı, cemaatle birlikte namaz sonrası okunan Fetih Suresi’ni dinledi. Ardından kendisiyle tokalaşmak isteyenlerden müsaade isteyerek kısa bir konuşma yaptı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Suriye mesajları

Önce Fetih Suresi’nin son ayetinden bir bölüm okuyan Erdoğan, sonra da Türkçe mealini açıkladı. Erdoğan camii cemaatine şu sözlerle seslendi:

“Sevgili kardeşlerim öncelikle cumanız mübarek olsun. İshak Hoca’nın az önce okumuş olduğu aşrı şerif, küffara karşı şiddetli olmamızı Rabbim bizlere emrediyor. O bizler kim? Muhammed ümmeti. Dolayısıyla kendi aramızda da merhametli olmamızı bize emrediyor. Kendi aramızda merhametli olacağız. Küffara karşı da şiddetli olacağız. Suriye’de olduğu gibi.”

İMAMOĞLU DA ÇAMLICA’DAYDI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER