Android Q güncellemesi alacak Huawei telefonlar

Google'ın Android lisansını iptal etmesi nedeniyle zor günler geçiren Huawei, Android Q güncellemesini yeni telefonlarına sunmayı planlıyor. Kendi işletim sistemi üzerinde çalışmalarını sürdüren şirket, mevcut kullanıcılarını mağdur etmemek için en yeni Android güncellemesini yayınlamak istiyor.

VATAN VATAN
Android Q güncellemesi alacak Huawei telefonlar

Çin merkezli teknoloji üreticisi Huawei, Google ile sorunların şimdilik durulması nedeniyle Android Q konusunda kullanıcıların yüzünün güldürecek adımlar atmaya devam ediyor. Yeni işletim sistemini alacak cihazların sayısı artıyor.    Bu kapsamda Android Q güncellemesi alacak Huawei telefonlar da belli oldu.    -Huawei P30 Pro -Huawei P30 -Huawei P30 Lite -Huawei Mate 20 Pro -Huawei Mate 20 -Huawei Mate 20X 5G -Huawei P Smart 2019 -Huawei P Smart + 2019 -Huawei P Smart Z -Huawei P20 Pro -Huawei P20 -Huawei Mate 10  -Huawei Mate 10 Pro -Huawei Mate 10 Porsche Design -Huawei Mate 20 Lite -Huawei Mate 20 RS Porsche Design

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER