‘Kadınlara saygısızlık dolayısıyla kapalıyız’

KIRŞEHİR'in Akpınar ilçesinde belediye, kadınlara yaptığı saygısızlıktan dolayı bir esnafa 15 gün süreyle dükkânını kapatma cezası verdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
‘Kadınlara saygısızlık dolayısıyla kapalıyız’

Kırşehir'in Akpınar ilçesi pazaryerinde kadınlar, meyve-sebze satışı yapan bir esnaftan, kullandığı argo kelimeler nedeniyle rahatsız olup Akpınar Belediyesine şikâyette bulundu. Yapılan şikâyetin ardından meyve-sebze satışı yapan esnafa 15 gün süreyle kapatma cezası veren Akpınar Belediyesi Zabıtası, itfaiye arabasını da esnafın dükkânının önüne park etti. Akpınar Belediyesi, esnafın dükkânının önüne park edilen itfaiye aracının üzerine astığı 'Bu tezgâh kadınlara yapılan saygısızlıktan dolayı 15 gün süre ile kapatılmıştır' yazısı ile verilen cezayı da vatandaşlara duyurdu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER