için kaldı

İki ayrı kazada 12 kişi yaralandı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 5'i ağır 12 kişi yaralandı.

F5HABER F5HABER
İki ayrı kazada 12 kişi yaralandı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 5'i ağır 12 kişi yaralandı.

İlk kaza, Seydişehir-onya yolunun 26'ncı kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Mehmet Ali Ö.(50) idaresindeki 38 ES 648 plakalı araç seyir halindeyken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kaza sonrası sürücü ile araçta bulunan Yüksel Ö.(27) Eren Ö. (13) Cavit Ö. (27) ve Hatice Ö. (46) yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslar ile Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Yüksel Ö. burada yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile Konya'ya sevk edildiği öğrenildi.

İkinci kaza ise Seydişehir Antalya Karayolu 30'ncu kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kerim Y. (53) idaresindeki 07 NOE 11 plakalı kamyonetle karşı istikametten gelen Sezgin K. (41) idaresindeki 07 EIE 44 plakalı hafif ticari araç ile kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrası araç sürücüleri ile her iki araçta bulunan Hamit E. (45) Mustafa K. (36) Efe Kaan K. (12) Vildan K. (16) ve Nimet K. (39) yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar Seydişehir ve çevre ilçelerden gelen ambulanslar ile Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralılardan durumu ağır olan Efe Kaan K., Nimet K. ve Sezgin K. ambulans ile Vildan K. ise ambulans helikopter ile Konya'ya sevk edildi.

Öte yandan Vildan Koçak'ın sevk edildiği sırada hastaneye gelen annesi sinir krizleri geçirdi. Kazada yaralanan bir kişiyi çevredekiler şemsiye ile yağmurdan korunmaya çalıştı.

Kazalarla ilgili soruşturma başlatıldı.

(İsmail Sünbül /İHA)

SONRAKİ HABER