Max Kruse'den 7+2'lik imza! Fenerbahçe...

Fenerbahçe'nin transferi için anlaşmaya vardığı Alman forvet Max Kruse'nin İstanbul’da oturacağı ev tutuldu. Sarı lacivertli yönetim, oyuncu için Beykoz’da kiralanan 7 artı 2 tripleks villa için kontrata imzayı attı. Bir yıllık kira ödendi. Çalışma programı bilgisini alan Kruse, Topuk Yaylası’ndaki kampın son bölümüne katılacak.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Max Kruse'den 7+2'lik imza! Fenerbahçe...

Fenerbahçe sezonun ilk flaş transferini Alman golcü Max Kruse'yi kadrosuna katarak yaptı. Sarı-lacivertliler, geçtiğimiz sezon Werder Bremen forması giyen futbolcu ile 3 yıllığına anlaşmaya vardı. Kruse'nin yıllık 2.5 milyon Euro kazanacağı, oyuncuya 1.5 milyon Euro da imza parası verileceği kaydedildi.

Kruse transferi henüz resmi olarak açıklanmazken, oyuncunun menajeri ve avukatının İstanbul'da olduğu, gelişi için gerekli hazırlıkların yapıldığı kaydedildi. Alman futbolcu için Beykoz'daki ünlü sitede 7 artı 2 tripleks villa kiralandığı, 1 yıllık kirasının da peşin olarak ödendiği bildirildi.

COMOLLI İLE İLETİŞİM HALİNDE

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER