İbrahim Büyükak herkesin merak ettiği soruyu ilk kez cevapladı! 3 Adam neden ayrıldı? 

Yakında vizyona girecek ‘Bayi Toplantısı’ filminin senaristi ve başrol oyuncusu İbrahim Büyükak merak edilen sorulara çarpıcı cevaplar verdi. Hurriyet.com.tr’ de Ferit Ömeroğlu’nun sorularını yanıtlayan Büyükak “Neden yan yana değilsiniz artık?” sorusuna, “3 Adam güzel bir hikayeydi ama bir yerde durması gerekiyordu” dedi.  

HÜRRİYET HÜRRİYET
İbrahim Büyükak herkesin merak ettiği soruyu ilk kez cevapladı! 3 Adam neden ayrıldı? 

Başarılı oyuncu İbrahim Büyükak, “Hem yazıp hem oynamak onlardan tek bir işi yapanın işini elinden almak değil mi?” sorusuna iddialı bir yanıt verdi.  Kimsenin bir hakkını çalmadığını söyleyen Büyükak, “Kimsenin İstihkakını aldığım yok. Kimi dahil olmak ister kimi de istemez. Çok dahil olmak isteyen tüm arkadaşlarımıza kapım her zaman açık…” dedi.  

“Kaygılı bir adamım” 

Başından sonuna bir yapıt ortaya çıkarmak zanaat olmalı… Düşün, taşın, yaz, konsepti belirle, oyuncu kadrosu, ikna et, hazırlıklar, çekim, oyna, film…  Kendine çok yüklendiğini düşündüğün oldu mu?

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER