Galatasaray’dan Burak Yılmaz açıklaması

Galatasaray'ın yıldız ismi Burak Yılmaz'ın sakatlığı sebebiyle riske edilmemek için Madrid'e götürülmediği açıklandı.

F5HABER F5HABER
Galatasaray’dan Burak Yılmaz açıklaması

Galatasaray'ın yıldız ismi Burak Yılmaz'ın sakatlığı sebebiyle riske edilmemek için Madrid'e götürülmediği açıklandı.

Galatasaray takım doktoru Yener İnce, sakatlıkları bulunan Burak Yılmaz, Aurelien Chedjou, Semih Kaya, Hamit Altıntop ve Sinan Gümüş'ün sağlık durumları ile kulübün resmi televizyonuna açıklamalarda bulundu. Burak'ın maç esnasında ciddi bir sakatlığının olduğunu ifade eden İnce, "Omuzdaki iki eklemden bir tanesinde çıkık oluştu. Burak, saha içerisindeki müdahaleden sonra ağrısı olmasına rağmen devam edebildi. Daha sonra takip eden idmanlarda da özel bir müdahaleyle idmanlara çıktı. Bu bir hazırlık maçı ve bu maçta Hamza hocadan rica ettik. Riske etmek istemediğimizi söyledik. Çünkü ağrıları olacaktır. En azından puan maçlarında bu şansımızı kullanmak istediğimizi konuştuk. Sağ olsun o da bizi kırmadı" dedi.

"CHEDJOU İÇİN DE HAMZA HOCADAN RİCA ETTİK"

Kamerunlu defans oyuncusu Chedjou'nun sakatlığına ilişkin de bilgiler veren Yener İnce, "Topuğunda ağrılar vardı. Özel iğnelerini hazırladık. 3 günlük boş zamana ihtiyacımız vardı. Madrid maçı da gelince yine Hamza hocadan rica ettik. Onun için de özel bir tedavi yaptık ve İstanbul'da bıraktık" diye konuştu.

"SEMİH 2-3 GÜN İÇERİSİNDE DÖNECEK"

Semih Kaya'nın 2-3 gün içerisinde tam anlamıyla iyileşme göstereceğini ifade eden İnce, sakatlığı bulunan Sinan Gümüş'ün de çok iyi bir duruma geldiğini ifade etti. Yener İnce, ameliyat olan tecrübeli oyuncu Hamit Altıntop'un da sakatlığının şaşırtacak kadar iyiye gittiğini belirterek, Hamit'in topla yapılan çalışmalara başladığını dile getirdi.

(İHA)

SONRAKİ HABER