Serkan Afacan; "İkinci yarıda daha iyi olacağız"

Zonguldak Kömürspor teknik direktör Serkan Afacan, 16'uncu hafta mücadelesinde konuk ettikleri Afjet afyonspor maçını değerlendirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Serkan Afacan; "İkinci yarıda daha iyi olacağız"

Zonguldak Kömürspor teknik patronu Serkan Afacan, Afyonspor karşısında iyi mücadele ettiklerini söyleyerek, ikinci yarı öncesinde acil forvet transferine ihtiyaçları olduğunu ve yapılacak olan takviyelerle ikinci yarı daha iyi olacaklarını söyledi. Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Serkan Afacan, Afyon'a karşı iyi mücadele ettiklerini söyleyerek, ''Aslında 3 puan hedefleyerek bu maça çıkmıştık. Afyon takımı üst ligden düşmüş geçen seneden 8 9 oyuncusunu korumuş güçlü bir takım. Ama onlara karşı iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Diğer maçlarda olduğu gibi karakterlerini ve coşkularını ortaya koydular. Sa şartlarına rağmen geri düştüğümüz maçta berabere bitirdik. Galipde gelebilirdik. Son dakikalarda ama değerlendiremedik. İkinci yarının daha farklı olabileceğini siz söyleyebilirim''diye konuştu.

''Herkesin bu takıma sahip çıkması gerek''

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER