için kaldı

Annesine 'Sizi son bir kez göreyim' diyerek veda etmiş

ANTALYA'da trafik kazasında hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Karun Küklü'nün (20), annesi Şükran Küklü (40) ile vedalaşırken, "Sizi son kez görmeye geldim" dediği ortaya çıktı. Oğlunu genç yaşta trafik kazasında kurban veren baba Mehmet Küklü (46), gençlere trafikte hız yapmamaları tavsiyesinde bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Annesine 'Sizi son bir kez göreyim' diyerek veda etmiş

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki Girne Amerikan Üniversitesi'nde Sağlık Yönetimi Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi olan Karun Küklü, dönem tatilinde Antalya'da yaşayan ailesinin yanına geldi. Babası Mehmet, annesi Şükran ve kız kardeşi Melisa ile hasret gideren Küklü, 07 CGR 07 plakalı otomobiliyle 18 Şubat akşamı Muratpaşa ilçesinde kaza yaptı. Kontrolden çıkarak refüjdeki ağaca çarpan otomobilde Küklü hayatını kaybetti.

Koyu Beşiktaş taraftarı Karun Küklü, Uncalı Mezarlığı'nda dün öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Kurşunlu Mezarlığı'nda toprağa verildi. Küklü'nün kaza anında yanında bulunan ve yaralanan 3 arkadaşında 2'sinin tedavisi ise sürüyor.

ANNEYE VEDA SÖZLERİ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER