Fenerbahçe'den transferde Çağlar Söyüncü atağı!

Transferde son dakika... Fenerbahçe'de stoper için Simon Kjaer, Zanka ve Martin Skrtel isimleri konuşulurken, Çağlar Söyüncü de gündeme geldi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe'den transferde Çağlar Söyüncü atağı!

Sarı-Lacivertliler’de başkan Ali Koç, stopere iki takviye birden yapmayı planladıklarını söylemişti. Simon Kjaer, Zanka ve Martin Skrtel isimleri konuşulurken, Çağlar Söyüncü de gündeme geldi. Geçtiğimiz sezonlarda da Fenerbahçe’nin transfer listesine giren 23 yaşındaki savunma oyuncusu için durum araştırması yapılacak. Damien Comolli’nin bu konuda çalışmalara başladığı öğrenildi.

Maguire’ın yerine Dunk

Çağlar Söyüncü, geçtiğimiz sezon başında 21 milyon Euro’ya Leicester’a transfer oldu. Ancak beklediği forma şansını bulamadı. Milli savunmacı, Harry Maguire’ın Manchester United’a gitmesi halinde daha fazla süre alacağını düşünüyordu. Ancak Leicester’ın, Maguire’ın satılması halinde Brighton’dan Lewis Dunk’ı alma planı, Çağlar’ın ayrılma ihtimalini artırdı. Üstelik geçen sezon kiralandığı Celtic’te başarılı performans sergileyen Hırvat savunmacı Benkovic de takıma döndü.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER