Hamit Altıntop: "Milli Takım her zaman özeldir..."

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İcra Kurulu Üyesi, Ümit Milli Takım ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop ile Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, futbol söyleşinde gençlerle bir araya geldi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Hamit Altıntop: "Milli Takım her zaman özeldir..."

Hamit Altıntop, Türk Milli Takımı’nın 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda muhteşem bir geri dönüşle Çekya’yı (Çek Cumhuriyeti) 3-2 mağlup ettikleri maçın hatırlatarak, "Allah bize bunları nasip etti. Bunları ifade etmesi çok zor ama şöyle bir gerçekte var; o tür turnuvalardan uzak kaldık" dedi.

Kentteki bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen söyleşide konuşan Hamit Altıntop, "Kendimden bahsetmek istiyorum. Herkes, ’Malatyalı mı, değil mi?’ diye soruyor. Malatyalıyım. Babam Akçadağ, annem Karaterzi köyünden" dedi.

23 yıl sonra Malatya’ya geldiğini kaydeden Altıntop, "Son iki gündür bir şey öğrendim. İnsanın kök sağlamsa geri dönüyor ve sahipleniyormuş. İnşallah bu saatten sonra daha sık sık gelmeye çalışacağım" ifadelerini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER