için kaldı

Bu manşet kadınların sokakta özgürce yürüyemediğini kanıtladı

Korkunç bir cinayete kurban giden Ceren Özdemir’in katili tarafından takip edilirken çekilmiş kamera görüntüsüne ünlüler isyan etti: O bakışı biz de biliyoruz! Hande Yener’den Bergüzar Korel’e, Songül Öden’den Ece Erken’e tüm ünlü kadınlar yaşadıkları benzer acı deneyimleri paylaştı. Konsey bu konuyu yorumladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bu manşet kadınların sokakta özgürce yürüyemediğini kanıtladı

Onur Baştürk: Özellikle Songül Öden’in şu söylediklerini daha önce çok duymuştum: “Kapıya biri geldiğinde ve evde teksem, içeride biri varmış gibi konuşuyorum.” Gerçekten üzücü, gerçekten insanı çaresiz hissettiriyor bu açıklamalar. Dışarısı manyak ve sapık dolu ve kimsenin elinden bir şey gelmiyor. Ne yapacağız böyle? Yine iki gün sonra her şeyi unutacak mıyız?

Cengiz Semercioğlu: Hürriyet’in manşeti çok güzeldi. Ünlü kadınlara yaşadığı tacizleri sormak kadar Ceren cinayetinde çok ufak bir ayrıntıdan yola çıkarak bunu sorgulamak iyi bir gazetecilik refleksiydi. Ceren’in arkasına döndüğü o bakışı bütün kadınlar bilir gerçekten. Ünlü ya da ünsüz bütün kadınların sokakta özgürce yürüyemediğini kanıtladı bu manşet bize...

Ömür Gedik: Ünlülerin çoğu o bakışları gerçekten de çok iyi biliyor, çünkü dünyada olduğu gibi (bakınız John Lennon cinayeti), ülkemizde de takıntılı hayranları tarafından tehdit edilen birçok ünlü var.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER