için kaldı

TEM'de feci kaza... İstanbul - Ankara yönü kapandı

TEM otoyolu Bolu kesiminde meydana gelen trafik kazasında TIR, kamyonet ve hafif ticari aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kaza nedeniyle İstanbul-Ankara yönü ulaşıma kapandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
TEM'de feci kaza... İstanbul - Ankara yönü kapandı

Kazada araçların yanması üzerine olay yerine itfaiye, karayolları, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgede güvenlik önlemi alan ekipler, otoyolu çift yönlü ulaşıma kapattı.

Kazada yaralanan 6 kişi, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. İtfaiye ekipleri tarafından yanan araçların söndürülmesinin ardından yolun Ankara yönü ulaşıma açıldı.

Ekipler, İstanbul yönünün de trafiğe açılması için çalışmalarını sürdürüyor.  Kaza nedeniyle İstanbul yönünde uzun araç kuyrukları oluştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER