için kaldı

İrem Derici 40'ına kadar doğurmazsa evlat edinecek

32 yaşındaki şarkıcı İrem Derici "40 yaşıma kadar sevdiğim adam ile nikahlanıp anne olamazsam evlat edineceğim" dedi.

POSTA POSTA
İrem Derici 40'ına kadar doğurmazsa evlat edinecek

İrem Derici memleketi Sinop Boyabat için Bostancı Gösteri Merkezi’nde düzenlenen gecede konser verdi. Popçu, “Boyabat insanı benim gibidir, dillerinin kemiği yoktur ama iyi insanlardır” dedi.

Böyle geceler için ücret talep etmediğini belirten İrem Derici, “Şimdiye kadar hep mesleğime yatırım yaptım. Ancak artık bir ev almanım vakti geldi.

'Her sanatçının, bir son kullanma tarihi var'

Çünkü her zaman bu ışık böyle parlamayacak. Her sanatçının, bir son kullanma tarihi var. Keşke daha önce gayrimenkul alsaydım” diye konuştu.

İrem Derici 40'ına kadar doğurmazsa evlat edinecek - Resim : 1

'Meryem Ana değilim ki, gökten karnıma yavru girsin'

32 yaşındaki şarkıcı, “Anne olmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Tabii ki, hem de çok istiyorum. Ama hayatımda kimse yok. Meryem Ana değilim ki, gökten karnıma yavru girsin. Eğer evlenirsem ve çocuğum olmazsa, sperm bankasına başvurmam. Evlat edinirim. Hatta bu konuyu araştırmaya başladım bile. 40 yaşıma kadar sevdiğim adam ile nikahlanıp anne olamazsam evlat edineceğim.”

Hakan KIRARSLAN / POSTA


Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER