için kaldı

Kızılay Yeşilyurt Şubesi'nden sınır ötesi duyarlılık hareketi

Kızılay Yeşilyurt Şubesi savaş ve soğuk kış şartları nedeniyle oldukça büyük sıkıntılar yaşayan İdlib'li mağdur kardeşlerine desteklerini sürdürüyor.

GASTE24 GASTE24
Kızılay Yeşilyurt Şubesi'nden sınır ötesi duyarlılık hareketi

Kızılay Yeşilyurt Şubesi savaş ve soğuk kış şartları nedeniyle oldukça büyük sıkıntılar yaşayan İdlib'li mağdur kardeşlerine desteklerini sürdürüyor .

Alaaddin Elmas Öğrenci Yurdu'nun liseli öğrencilerinin ve kızılay gönüllüsü hanım bağışçıların desteğiyle yaklaşık 20 bin TL nakdi yardım parası topladıklarını dile getiren Yeşilyurt Şube Başkanı Dr. Dilek  Korkmaz "Bizler Yeşilyurt Kızılay Şubesi  olarak bu acıyı ve mağduriyeti bir parça olsun  gidermek  istedik. Savaş ve soğuk kış şartları nedeniyle yaşamla ölüm arasında hayatta kalabilmek için çetin bir mücadele vermek zorunda bırakılan İdlib'li kardeşlerimizin yanında olduğumuzu  hissettirmek ve bir ümit, yaşam mücadelelerine  destek sağlamak için  çaba sarfediyoruz" dedi ."Acının, mağduriyetin ırkı, mezhebi, rengi olmaz. Merhamet evrensel bir dildir." diyerek konuşmasını sürdüren Şube başkanı Korkmaz, ayrıca Alaaddin Elmas Kız Öğrenci Yurdu'nda bağış toplayan duyarlı öğrencilere de teşekkür etti.

Kızılay Yeşilyurt Şubesi'nden sınır ötesi duyarlılık hareketi - Resim : 1

Kaynak: Bizim Haber Merkezi

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER