Müftüyü de tehdit etmiş:Baltayı taşa vurma

KOCAELİ’de kendisini ‘evliya’ olarak tanıtarak ‘mürit’ toplayan, sonra da müritlerinden ‘para’ isteyen ‘Rafet Efendi’ lakaplı Şaban Özdil’in bir müftü ile yaptığı tartışmanın kayıtları ortaya çıktı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Müftüyü de tehdit etmiş:Baltayı taşa vurma

Çocuklarını şebekeden kurtarmak isteyen ailelerden biri, ‘dini bilgi’ altında anlatılanlardan rahatsız olarak durumu müftüye bildiriyor. Bunun üzerine müftü de Rafet Efendi’yle görüşerek anlattıklarını sorguluyor ve ona bazı uyarılar da bulunuyor.

‘CAMİ HOCASI DEĞİLİM’

Müftünün ‘Hacca gittiniz mi?’ şeklindeki sorusuna “Ben Miraç’a çıktım, ne haccı” diye cevap veren ve Yunus Emre’nin yolundan gittiğini söyleyen Rafet Efendi’ye müftü “Yunus Emre olsa sana bir ton dayak atar, açık söylüyorum haberin olsun, kabri açılsa bir ton dayak atar sana” diye cevap veriyor. Müftü “İslam’ın şartı kaç?” diye sorunca da “Bilmiyorum, ben cami hocası değilim, öyle soranları hocalara gönderiyorum” diye karşılık veriyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER