Bayern Münih 6-1 Fenerbahçe (Maçın özeti)

Fenerbahçe, 75 bin kişi kapasiteli Allianz Arena'da gerçekleştirilen Audi Kupası'ndaki ilk maçında Bayern Münih'e 6-1 yenildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bayern Münih 6-1 Fenerbahçe (Maçın özeti)

Avrupa’nın en önemli sezon öncesi hazırlık turnuvaları arasında yer alan Audi Cup start aldı. Allianz Arena’da düzenlenen turnuvada açılış maçı TSİ 19.00’da Real Madrid ile Tottenham arasında oynandı. Mücadele 1-0 sonuçlanırken, Tottenham finale çıktı. Turnuvanın diğer karşılaşmasında ise TSİ 21.30’da Bayern Münih ile Fenerbahçe mücadele etti. Karşılaşma 6-1'lik skorla son bulurken, Bayern Münih adını finale yazdırdı.

Organizasyonda final karşılaşması yarın TSİ 21.30’da Tottenham ile Bayern Münih arasında, 3’üncülük maçı ise TSİ 18.30’da Real Madrid ile Fenerbahçe arasında oynanacak.

TOTTENHAM, REAL MADRID'İ DEVİRDİ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER