için kaldı

"Kasayı açıp 8 bin 200 euro almış!"

Usta sanatçı Selda Bağcan, Unkapanı’ndaki şirketi Majör Müzik’in soyulması olayıyla ilgili mahkemede ifade verdi. Ofisine gelen bilgisayar teknisyeninin kasadaki 8 bin 200 euroyu çaldığını söyleyen Bağcan, duruşmaya ortağı Ferhan Üçoklar ile birlikte katıldı.

VATAN VATAN
"Kasayı açıp 8 bin 200 euro almış!"

Selda Bağcan'ın sahibi olduğu, Unkapanı'nda bulunan Majör Müzik, geçen yıl ekim ayında soyuldu. Soygunun olduğu gün, ofisteki Bağcan'a ait kasada 8 bin 200 euro vardı. Bilgisayarların bozulması üzerine ofise gelen bir teknisyen işini hallettikten sonra ayrıldı.   7 YILA KADAR HAPİS İSTENDİ   Sabah gazetesinde yer alan habere göre; ünlü sanatçı, genç ofisten ayrıldıktan sonra kasanın açılıp içindeki paraların olmadığını gördü. Polise başvuran sanatçının şikayeti sonrası olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında, incelenen kasada teknisyen Emre Y.'nin parmak izi çıktı. Teknisyen, Bağcan'a yardım etmek için kasayı, ünlü sanatçının isteği üzerine defalarca kullandığını, bu nedenle parmak izinin bulunduğunu söyleyip suçlamaları reddetti. Emre Y. hakkında 'hizmet nedeniyle görevi kötüye kullanma' suçunu işlediği gerekçesiyle 7 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.   Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada Bağcan, "Biz iş yerinde yokken Emre Y. güvenliğe kapıyı açtırmış. Ortağım Ferhan Üçoklar'ın çantasından aldığı anahtarla 8 bin 200 euro almış" dedi.   Bağcan, yaptığı hırsızlığın anlaşılmaması için teknisyenin, kasaya kendileriyle birlikte bilinçli dokunduğunu söyledi. Mahkeme, güvenlik görevlisinin dinlenmesine karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER