"Bu filmde sevginin iyileştirici gücü var" Mert Turak ve  Biran Damla Yılmaz Mucize 2: Aşk'ı anlattı

Mahsun Kırmızıgül’ün yazıp yönettiği, 2015 yapımı “Mucize”nin devamı niteliğinde çekilen “Mucize 2: Aşk”, geçen cuma vizyona girdi. İkinci kez ‘Aziz’ karakterini canlandıran Mert Turak ve ‘Mızgin’ rolü için 300 kişi arasından seçilen Biran Damla Yılmaz ile filmi konuştuk.

HÜRRİYET HÜRRİYET
"Bu filmde sevginin iyileştirici gücü var"  Mert Turak ve  Biran Damla Yılmaz Mucize 2: Aşk'ı anlattı

 “Mucize 2: Aşk”ın çekimlerini yaz aylarında tamamladınız. İlk sorum Mert Bey’e. Siz ikinci kez Aziz rolündesiniz ama ilk filmdeki karakterlerden bazılarını canlandıran oyuncular değişti. Bu yeni ekip sizi nasıl etkiledi?

Mert Turak: Evet, ilk filmde Mızgin’i oynayan Seda Tosun yerine Damla, Talat Bulut’un yerine de Fikret Kuşkan geldi. Bu değişiklikler beni olumlu yönde etkiledi. Damla beni çok şaşırttı mesela. Çok güzel ve çok çalışkan bir kız, benden çok daha istekli. Ben ikinci kez aynı rolü oynuyorum. Benim Damla’yı kollamam lazımken, o bana sürekli “Sakin ol, henüz önemli sahnelere gelmedik, sakin” diyordu. (Gülüyor)

Biran Damla Yılmaz: Ama yapmamız gereken bu. Zaten zor bir film çekiyoruz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER