için kaldı

Nevşehir’de katliam gibi kaza: 5 ölü, 4 yaralı

Nevşehir'de meydana gelen trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı.

F5HABER F5HABER
Nevşehir’de katliam gibi kaza: 5 ölü, 4 yaralı

Nevşehir'de meydana gelen trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, gece saatlerinde saatlerinde 50 BC 862 plakalı kamyonet ile 66 AAB 110 plakalı araç çarpıştı. Kamyonete arkadan çarpan 66 AAB 110 plakalı araç çarpışmanın etkisiyle uçuruma yuvarlanırken, araç içerisinde bulunan 2'si kadın 3'ü erkek olmak üzere 5 kişi hayatını kaybetti. Kamyonette bulunan ve kazaya karışan 51 KH 644 plakalı araçta bulunan toplam 4 kişi ise yaralandı.

Olay yerine çok sayıda ambulans, polis ekibi, jandarma ve itfaiye sevk edilirken, kazada hayatını kaybedenler itfaiye ekipleri tarafından araç içerisinde güçlükle çıkartıldı. Yaralanan 4 kişi ise Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

"YARDIM İÇİN DURUNCA BİZE VURDU"

Kazayı görerek yarıma koşan 50 EC 090 plakalı araç sürücüsü Özgür Çeliker, "Biz kaza yapan araçların hemen arkasındaydık. Duralım ve yardım edelim dedik. Ambulansa ve polise haber verdik. Biz burada durunca da başka bir araç gelip bize arkadan vurdu" diye konuştu.

Kaza yerinde İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Yüksel Yiğit de kaza yerine gelerek incelemelerde bulundu.

(İHA)

SONRAKİ HABER