Mehmet Büyükekşi: Bazı isimler imza aşamasına geldi!

Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, ilk yarının sonunda yakaladıkları çıkışı bu karşılaşmada da sürdürmek istediklerini belirtti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Mehmet Büyükekşi: Bazı isimler imza aşamasına geldi!

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, devre arası kamp döneminin kulüp adına çok yararlı geçtiğini söyledi.

Yapılan çalışmalarla takımdaki arkadaşlığın daha iyi seviyelere getirildiğini, taktiksel olarak da bazı çalışmaların hayata geçirildiğini aktaran Büyükekşi, ikinci yarıda daha iyi bir takım olma yolunda ilerlendiğini vurguladı.

Kamp döneminde 2 hazırlık maçı yapıldığını anlatan Büyükekşi, "İki maçtan da iyi sonuçla ayrıldık. Bu da yeni dönem öncesi umut verdi. Maçlardaki eksiklerimizin üzerine çalışmalar yaptık. Ümit ediyorum ikinci yarı, ilk yarıdan daha iyi bir Gaziantep FK olacak." dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER