Akhisarspor moral bozmadı

TFF 1'inci Lig'de yeni sezon hazırlıklarını Kızılcahamam'da sürdüren Akhisarspor, burada oynadığı ikinci özel maçında Türkmenistan'ın FK Ahal takımına 1-0 yenilse de moral bozmadı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Akhisarspor moral bozmadı

Daha önce de Gençlerbirliği'ne 3-2 kaybeden yeşil-siyahlılarda teknik direktör Mehmet Altıparmak alınan skorların önemli olmadığını vurguladı.

Tüm oyuncularını yakından görme fırsatı bulduğunu ifade eden Altıparmak, "6 Ağustos'a kadar Kızılcahamam'da çalışacağız ve özel maçlar oynayacağız. Her geçen gün eksiklerimizi gideriyoruz. Müsabakalarda yaptığımız hataları düzeltiyoruz. Alınan yenilgiler kimseyi yanıltmasın. 7 Ağustos'ta Galatasaray'la oynayacağımız Süper Kupa finaline kadar toparlanacağız. Hem kupa maçına hem de lige kadar eksiklerimiz giderilecek" dedi.

Akhisarspor moral bozmadı - Resim : 1

misli.com iOS ve Android uygulamasını indirmek için buraya tıklayınız!

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER