için kaldı

Yasak Elma 62. bölüm fragmanı! Yasak Elma 61. bölüm özeti. Yasak Elma 62. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yasak Elma 61. bölümüyle ekranlarda olacak. Çok sevilen dizinin yayınlanan yeni bölümünün hemen sonrasında izleyiciler yeni bölüm fragrmanı için araştırmaya başlıyor. Yasak Elma 61. bölümde Halit'in eline Nadir ile ilgili büyük bir koz geçiyor. Halit bu kozu Nadir'e karşı kullanacak mı? Ender ile Yıldız Şahika'ya karşı iş birliği içindeler. Şahika'nın bu durumda yapacağı hamle ne olacak? Ender Kaya'ya Şahika'nın elindeki görüntülerden bahsediyor. Yıldız Nadir ile buluşacak mı? Bu soruların cevap Yasak Elma son bölümde. Peki Yasak Elma Yasak Elma 62. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak. Her hafta izleyicilerin merakla beklediği dizinin yeni bölüm fragmanları dizinin bir sonraki bölümü için büyük ipuçları veriyor. Yasak Elma Yasak Elma 62. bölüm fragmanı için takipte kalın. Yasak Elma Yasak Elma 62. bölüm fragmanı yayınlandığı anda haberimizde olacak.

POSTA POSTA
Yasak Elma 62. bölüm fragmanı! Yasak Elma 61. bölüm özeti. Yasak Elma 62. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yasak Elma Yasak Elma 61. bölümde neler olacak? Yasak Elma Yasak Elma 6. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Yasak Elma Yasak Elma 61. bölüm özeti

Yıldız ve Ender, birlik olup Şahika’yı göndermeye çalışırken Şahika da boş durmaz. Halit, Nadir’in hamleleri karşısında sessiz kalmamaya kararlıdır. Sonunda Nadir’le ilgili eline büyük bir koz geçer ancak Nadir, Halit’in ummadığı birinden yardım alacaktır. Bu kişi Yıldız mı olacak? Zehra ve Yıldız yine Halit'i kızdırıyor. Yasak Elma Yasak Elma 61. bölümü kaçırmayın.

Yasak Elma Yasak Elma 61. bölüm fragmanı 1


Yasak Elma 62. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Yasak Elma 61. bölüm fragmanı 2


Yasak Elma 62. bölüm fragmanı yayınlandığı anda buradan izleyebilirsiniz.

Yasak Elma 62. bölüm fragmanı için takipte kalın.

Yasak Elma 60. bölümde neler olmuştu?

Şahika’nın iş birliği teklifini mecburen kabul etmek zorunda kalan Ender, bir taraftan Şahika’nın verdiği görevleri yaparken bir taraftan da ondan kurtulmanın yollarını arar.

Şahika’nın ilk planı Halit ve Yıldız’ı ayırmaktır ve bunun için Ender’in yardımına ihtiyacı vardır. Ender ise başka bir oyunla bir taşla iki kuş vurma peşindedir.

Yasak Elma 62. bölüm fragmanı! Yasak Elma 61. bölüm özeti. Yasak Elma 62. bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Resim : 1

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER