300 bin dolarlık soygun sonrası zanlıyı tekme tokat dövdüler!

Libyalılara ait kargo firmasına gelen 5 kişiden biri, 300 bin dolarlık soygun sonrası kaçmak isterken çevredekiler ve firma çalışanları tarafından yakalanarak feci şekilde dövüldü.

POSTA POSTA
300 bin dolarlık soygun sonrası zanlıyı tekme tokat dövdüler!

Soygun saat 14.30 sıralarında Vezneciler’de meydana geldi. Kendisini polis olarak tanıtan 5 kişi, Kemal Paşa Fehmi Bey İş hanında bulunan Libyalılara ait kargo çalışanlarını silahla etkisiz hale getirip 300 bin doları aldı.

300 bin dolarlık soygun sonrası zanlıyı tekme tokat dövdüler! - Resim : 1

Çevredekiler ve firma çalışanları soyguncuların peşine takıldı. Bir soyguncu, Şehzadebaşı Parkı girişinde yakalandı. Firma çalışanları yere yatırdıkları soyguncuyu darbederek paranın yerini öğrenmeye çalıştı.

300 bin dolarlık soygun sonrası zanlıyı tekme tokat dövdüler! - Resim : 2

Dövülen soyguncuyu İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’nin güvenlik görevlileri kurtardı. Yerde yaralı yatan soyguncu kelepçe takılarak İBB binasına getirildi. Soyguncu daha sonra polise teslim edildi. Polis parayla kaçan 4 soyguncuyu arıyor.

Alper KORKMAZ/İSTANBUL, (DHA)

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER