için kaldı

İsmail Kartal: "Buraya hocalar gelir, gider. Taraftarlardan özür diliyoruz..."

Süper Lig'in 15. haftasında konuk ettiği Kasımpaşa'ya 3-0 yenilen Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İsmail Kartal, "Taraftarların beni değil takımı desteklemelerini beklerim. Taraftarlarımızı üzdük. Biz daha üzgünüz. Onlardan özür diliyoruz." dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İsmail Kartal: "Buraya hocalar gelir, gider. Taraftarlardan özür diliyoruz..."

İsmail Kartal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmaya iyi başladıklarını belirterek, "İlk devre iki net pozisyon var. Rakip ise iki kere geldi. Sadece hızlı hücumlarda arkaya atılan toplarla golü buldular. İkinci golleri karambolden geldi." diye konuştu.

Karşılaşmanın ikinci yarısındaki oyunlarına övgüde bulunan Kartal, "İkinci yarı belkide bu sezonun en iyi maçını çıkardık. Erken gol bulabilsek, maçı çevirebilirdik ama olmadı. Bu tür maçlarda 6-7 pozisyona girip atamıyorsak, kendimizi eleştirmeliyiz." ifadelerini kullandı.

Taraftarların tepkilerinde haklı olduğunun altını çizen Kartal, şunları söyledi:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER