Kuruluş Osman dizisi 2. bölüm ATV fragman izle - 27 Kasım

Atv'nin iddialı yapımlarından Kuruluş Osman, başrol oyuncusu Burak Özçivit'in yanı sıra güçlü oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor. Kuruluş Osman'ın 1. bölümü bu akşam Atv ekranlarında yayınlandı ve sosyal medyada da gündem oldu. İzleyiciler de şimdiden önümüzdeki hafta yayınlanacak 2. bölümün fragmanını merak etmeye başladı. İşte Kuruluş Osman dizisinin 2. bölüm fragmanı...

BORSAMATİK BORSAMATİK
Kuruluş Osman dizisi 2. bölüm ATV fragman izle - 27 Kasım


Kuruluş Osman içim heyecanlı bekleyiş sona erdi. Diriliş Ertuğrul'u ilgiyle izleyenler yeni sezonu merakla bekliyorlardı. İzleyiciler de daha şimdiden önümüzdeki hafta yayınlanacak 2. bölümün fragmanını izlemek için arama yapıyor. 

KURULUŞ OSMAN'IN KONUSU NE?

Ağabeyinin yokluğunda Kayı Obası'nı idare eden Dündar Bey, otağ ahalisi ve beylerle birlikte Kulucahisar Tekfuru Yorgopolos'u ziyarete gider. Maksadı Ertuğrul Bey'in kurduğu ilişkiler çerçevesince bir ticaret ve güvenlik anlaşması yapmaktır. Ancak Kayıları burada bekleyen tek şey Yorgopolos'un dostluğu değildir. Tekfurun, Türklerle kurduğu yakın ilişkiden rahatsız olan ezoterik bir yapılanma, kanlı bir operasyon için düğmeye basar. Amcası Dündar Bey'in yanında kaleye giden Osman, göstermiş olduğu kahramanlık ile bütün planları bozar. Yaşananlar Kayı'nın gözü kara yiğidi Osman için gizli bağlantılarla dolu tehlikeli bir maceranın başlangıcıdır.

İşte Kuruluş Osman 2. yeni bölüm fragmanı ve yaşanacaklar...

 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında BORSAMATİK internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER