Eski başkandan bomba sözler! 'Ali Koç gider'

Fenerbahçe'nin efsane Başkanı Ali Şen, "Taraftarlar geçen sezon bütün tribünleri doldurdu. Bu sezon en zor anlarda yine doldurdu. Fenerbahçe taraftarlarını çok iyi tanıyan biri olarak, bu sezon Fenerbahçe şampiyon olamazsa Ali Koç'la devam edeceklerini sanmıyorum." dedi.

GASTE24 GASTE24
Eski başkandan bomba sözler! 'Ali Koç gider'

Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Ali Şen, Fenerbahçe'nin bu sezon mutlak şampiyonluk hedefine ulaşması gerektiğini dile getirdi. İşte detaylar...

Efsane Başkan Ali Şen, sarı-lacivertli kulübün bu sezon şampiyon olmaması halinde  Ali Koç ile de devam edilmeyeceğini ifade etti.

Fenerbahçe'nin ve mevcut Başkan Ali Koç performansı sorulan Ali Şen, bu ikiliye bir de taraftarı ekleyerek ilginç bir cevap veriyor:

"Şimdi Ali Koç, geçen sezon basketbol iyi, futbol çok kötü. Bu sezon basketbol çok kötü, futbol iyi derken mağlup oluyorsun. İstediğiniz gibi bir türlü olmuyor. Şampiyonluk şart.

Taraftarlar geçen sezon bütün tribünleri doldurdu. Bu sezon en zor anlarda yine doldurdu. Fenerbahçe taraftarlarını çok iyi tanıyan biri olarak, bu sezon Fenerbahçe şampiyon olamazsa Ali Koç'la devam edeceklerini sanmıyorum."

"Gün gelecek Fenerbahçe'nin başında bir Çinli, bir Arap ya da bir Rus oturacak"

Türk futbolunun an itibarıyla en büyük sıkıntısı kulüplerin içinde bulunduğu mali çıkmaz. Salt 4 büyük kulübün 11 milyar liraya yakın borcu var. Her geçen sezon da bu borç miktarı artıyor.

Kaynak: AA

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER