için kaldı

'Bu kez sen beni bekle sevgilim'

İş insanı Murat Dedeman, 2017'de kızı Sofia Satin'in annesi Ukraynaylı Olga Sylova’dan ayrılmış, 20 yıl önce aşk yaşadığı Sevda Zengin’e dönmüştü

POSTA POSTA
'Bu kez sen beni bekle sevgilim'

Şubat 2018’de de Dedeman Otel’de evlenmişlerdi. Malum; Murat Dedeman temmuz sonunda geçirdiği kalp krizi sonucu 68 yaşında hayatını kaybetti. Sevda Zengin Dedeman, “İliklerime kadar seviyorum” dediği eşinin ölümüyle yıkıldı. Günlerce gözyaşı döktü.

'Bu kez sen beni bekle sevgilim' - Resim : 1

Sevda Zengin Dedeman duygularını şöyle dile getirdi: “Güzel gözlü, koca yürekli adam; ben seni çeyrek asır bekledim. Bin yıl ömrüm olsa yine beklerdim. Ama sevmenin de sevilmenin de bedeli varmış. Zaman bizi defalarca acıta acıta sınadı, pes etmedik. Bu defa bekleme sırasında sende sevgilim. Rabbim uygun gördüğü zaman yeniden kavuşacağız, biliyorum.

HALİL KALMUK/ POSTA

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER