için kaldı

Hakkari'de terör örgütüne darbe

Hakkari'de güvenlik güçlerince terör örgütü PKK'ya yönelik yılbaşından bu yana sürdürülen operasyonlarda önemli saldırıların failleri yakalandı, örgüte ait çok miktarda silah, mühimmat ve patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Hakkari'de terör örgütüne darbe

Huzur ortamını bozmayı hedefleyen terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik başarıyla mücadele eden güvenlik güçleri, yurt içi ve yurt dışında teröristlere geçit vermiyor.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, güvenlik güçlerince 1 Ocak-17 Haziran'da gerçekleştirilen başarılı operasyonlarla terör örgütüne ağır darbe vuruldu.

İl genelinde çalışmalarını aralıksız sürdüren İl Jandarma Komutanlığı görevlileri, Yüksekova ilçesinde gerçekleştirdiği başarılı operasyonla, 31 Temmuz 2018'de Kalana Üs Bölgesi yoluna patlayıcı tuzaklayarak Nurcan Karakaya ve bebeği Bedirhan Karakaya'nın şehit edilmesi olayının faili "Azat" kod adlı terörist Metin Daşdemir ve "Serhildan Gever" kod adlı Yavuz Bozkurt'u yakaladı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER