Düğünde can veren 16 yaşındaki damat gözyaşlarıyla uğurlandı

Ankara'nın Sincan ilçesinde kına töreninde akrabaları arasında 'yan bakma' meselesi yüzünden çıkan kavgada havaya ateş açılması üzerine seken kurşunla yaşamını yitiren damat Hüseyin Furkan Koca (16), toprağa verildi. Cenazede taziyeleri kabul eden gelin R.'nin de güçlükle ayakta durduğu görüldü.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Düğünde can veren 16 yaşındaki damat gözyaşlarıyla uğurlandı

Hüseyin Furkan Koca ve R.'nin (19), dün akşam Sincan ilçesindeki salonda yapılan kına töreninde kavga çıktı. Kınadan bir gün önce yapılan eğlencede 'yan bakma' meselesi yüzünden tartışan damadın akrabaları, kınada aynı nedenle yine tartıştı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya döndü.

Damadın kuzeni Muhammed G. (27), iddiaya göre tarafları ayırmak için yanındaki tabancayı çıkarıp, salonun içinde havaya ateş açtı. Tavandan seken kurşun, kalabalığın arasındaki damat Hüseyin Furkan Koca'nın göğsüne isabet etti. Ağır yaralanan Koca, kaldırıldığı Fatih Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Damadın halasının oğlu olan Muhammed G., otomobil ile olay yerinden kaçarken, kavgaya karışan 3 kişi gözaltına alındı.

TOPRAĞA VERİLDİ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER