Fatih Terim: İmkanlarımız kısıtlı ama şikayet etmiyorum

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, “1 dakikada kornerden 3 pozisyon verdik ama onun dışında kalemizde bir pozisyon hatırlamıyorum. 60 dakika tatmin edici bir oyun vardı. Bugün 3 puan almak her şeyden öteydi” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fatih Terim: İmkanlarımız kısıtlı ama şikayet etmiyorum

Süper Lig’in 14’üncü haftasında Galatasaray evinde konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor’u 1-0 mağlup etti. Karşılaşma ardından düzenlenen basın toplantısında iki takım teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

Bugün 3 puan almanın her şeyden önemli olduğunu belirten Fatih Terim, “3 puandan öte bir 3 puan. Ligin en az gol yiyen takımıyız belki ama son dakika ve saniyelerde yediğimiz goller bizi çok üzdü. Bugün takımın o psikolojiye girmesi gayet doğal. Şampiyonlar Ligi’ndeki Club Brugge maçı ve ligde yediğimiz gollerden dolayı takımda bir skoru koruma iç güdüsü vardı. Şu an 3 tane 6 numara ile oynuyoruz. Lemina da orayı daha iyi oynuyor. Takım olarak bir galibiyetti. Oyuncularda bir skoru koruma iç güdüsü vardı. 1 dakikada kornerden 3 pozisyon verdik ama onun dışında kalemizde bir pozisyon hatırlamıyorum. 60 dakika tatmin edici bir oyun vardı. Bugün 3 puan almak her şeyden öteydi. Bir oyuncuya da bağlamamak gerekiyor. Donk’u stoper, Adem’i de forvet oynatıyoruz. İmkanlarımız kısıtlı şikayet etmiyorum ama durum bu” diye konuştu.

“MUSLERA MAÇIN EN İYİSİYDİ”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER