Meteoroloji'den kar ve sağanak uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden edinilen bilgilere göre, Marmara'nın güney ve doğusu, Kuzey Ege, Batı Karadeniz'in batısında sağanak yağmur, Bolu ve Afyonkarahisar'ın yüksekleri, Şırnak, Hakkari ve Van çevresinde karla karışık yağmur ve kar yağışının olacağı tahmin ediliyor.

GASTE24 GASTE24
Meteoroloji'den kar ve sağanak uyarısı

Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre yurt genelinde sıcaklıklarda önemli bir değişiklik beklenmiyor. Bununla birlikte, Marmara'nın güney ve doğusu, Kuzey Ege, Batı Karadeniz'in batısında sağanak yağmur, Bolu ve Afyonkarahisar'ın yüksekleri, Şırnak, Hakkari ve Van çevresinde karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor.

SICAKLIKLAR DEĞİŞMİYOR

Habertürk'te yer alan habere göre, hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmezken, rüzgarın, genellikle güneyli, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. Yapılan son tahminlere göre yurt genelinde sıcaklıklar ve hava durumu ise şöyle...

ANKARA: 4, Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Buzlanma ve don olayı ile birlikte sis ve pus hadisesi bekleniyor.

İSTANBUL: 14, Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve doğu kesimleri hafif yağmurlu.

İZMİR: 15, Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde hafif sağanak yağışlı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER