Beşiktaş 2. Başkanı Adnan Dalgakıran: Kurtuluş Savaşı veriyoruz

Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Adnan Dalgakıran, kulübün içinde bulunduğu durumu "Biz bir kurtuluş savaşı veriyoruz" sözleriyle ifade etti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Beşiktaş 2. Başkanı Adnan Dalgakıran: Kurtuluş Savaşı veriyoruz

Siyah beyazlı kulübü takip eden basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen Dalgakıran'ın açıklamaları şu şekilde:

"KURTULUŞ SAVAŞI VERİYORUZ"

"Biz bir kurtuluş savaşı veriyoruz. Beşiktaş tarihinin en kritik döneminde görev aldık. Bu hem mali olarak hem organizasyonel olarak her açıdan dibe oturmuş bir kulübü devraldık. Ahmet Nur Çebi başkanımız bu kararı verirken hep birlikteydik ve üzerinde ağır bir baskı hissetti. Kamuoyu baskı oluşturdu. 'Durumu bilmiyor muydunuz' diye soruyorlar. Biliyorduk. Biz de bu ağır görevi aldık. Emin olun başta başkan olmak üzere günde 2 saat uyuyoruz. Geçen gün adamın tansiyonunu ölçüyorduk. İçinde en ufak organizasyonel bir çaba gösterilmemiş, darmadağın, geleceği harcanmış, bütçesi olmayan bir kulübe geldik. Kitleler olumsuz şeyler duymak istemiyor olabilirler ama biz gerçeği söyleyeceğiz. Buradan çıkış, başkan ve yönetimin çabalarıyla olacak iş değil. Tüm paydaşlar Türk futbolunun içinde bulunduğu durumdan çıkmak için el birliği yapmalı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER