için kaldı

Sahnede nostalji rüzgarı

Sahnede nostalji rüzgarı

POSTA POSTA
Sahnede nostalji rüzgarı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - 'NURDAN Ayhan Sahne Topluluğu', müzikseverleri 'Nostalji Gazinosu' adlı yılın son konserinde bir araya getirdi.

Antalya'da emekli TRT sanatçıları Yıldız-Ahmet Gazi Ayhan çiftinin kızı Nurdan Ayhan'ın yönetiminde Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu'nda gerçekleşen 'Nostalji Gazinosu' adlı konsere izleyici ilgisi yoğun oldu. Antalya Melekler Engelsiz Yaşam Spor Kulübü Derneği'ne destek amacıyla düzenlenen konserde Zeki Müren, Emel Sayın, Behihe Aksoy, Celal Güzelses, Zülfü Livaneli, Yıldırım Gürses, Neşet Ertaş, Mahsuni Şerif, Bediha Akartürk, Orhan Gencebay, Melike Demirağ gibi ünlü sanatçının unutulmayan duygu yüklü eserlerine yer verildi.

Keyifli anların yaşandığı konserde 'Yârim İstanbul'u Mesken mi Tuttun', 'Ay Saçı Burma', 'Kemancı', 'Rüyalar Gerçek Olsa', 'Azize', 'Tanrıya Feryat', 'Çemberimde Gül Oya', 'Aşkınla Yana Yana', 'Arkadaş', 'Unutma Beni', 'Ah Benim Sevdalım', 'Merdo', 'Nar Tanesi' ve daha birçok şarkı ve türkü seslendirildi.

Antalya'da bir ilk olan sahne topluluğunun kurucusu Nurdan Ayhan, koro sanatçılarının yorumladıkları şarkı ve türkülerin hikâyelerini de anlattı, bazı eserlerin sahnede canlandırması yapıldı.

Vals, tango ve halayla da renklendirilen konserde pek çok sanatçı, dillerden düşmeyen eserleriyle bir kez daha hatırlandı. Nurdan Ayhan, yeni yılda da Antalyalılara canlandırmalı eski gazino günlerini yaşatmayı sürdüreceklerini belirterek, saz heyetine, topluluk üyelerine, salonu dolduran izleyicilere teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER