İYİ Parti'li isimden şaşırtan sözler! Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgüler yağdırdı

İYİ Partili Lütfü Türkkan yaptığı şaşırtan açıklamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgüler yağdırdı.

GASTE24 GASTE24
İYİ Parti'li isimden şaşırtan sözler! Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgüler yağdırdı

Türk kamuoyunda, kurulacak 2 yeni siyasi parti gündemden düşmüyor. Öyle ki kurulacak partilerin aktörleri hakkında hemen her kesimden olumlu-olumsuz yorumlar geliyor.

İnternet haber'de yer ala habere göre, bu yorumlardan biri de bugün İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'dan geldi.

Erdoğan'a övgüler

Türkkan, AK Parti kurucular kurulu üyeliğinden istifa ederek yeni parti çalışmalarına start veren eski Ekonomi Bakanı Ali Babacan'ın cesaretsiz olduğunu öne sürerek, "Siyaset cesaret ister. Recep Tayyip Erdoğan, siyasette netice aldıysa risk alma özelliğinden dolayı almıştır" diye konuştu.

"Erdoğan risk alma özelliği sayesinde netice aldı"

Türkkan, Bizim TV'de yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı;

"Ali Babacan partiyi kurmayabilir. Sayın Babacan, bir siyasetçiden ziyade teknik bir adam görüntüsü veriyor. Genelde bu tarz adamlar tedbirlidir. 

Siyaset işi risk almak ister. Mesele Recep Tayyip Erdoğan, siyasette netice aldıysa bir tek özelliğinden dolayı o da risk alma özelliğinden dolayı almıştır..."

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER