Ferhat Karademir: “Erkan Sözeri, Bünyamin Gezer, Emre Malok üçgeni araştırılsın”

TFF 1. Lig’in 15. haftasında Erzurum’da oynanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Giresunspor maçının ikinci yarısında yaşanan olaylar ve hakem kararlarına yönelik Giresunspor Basın Sözcüsü Ferhat Karademir basın toplantısı düzenledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ferhat Karademir: “Erkan Sözeri, Bünyamin Gezer, Emre Malok üçgeni araştırılsın”

TFF 1. Lig’in 15. haftasında deplasmanda Erzurumspor’a 2-0 mağlup olan Giresunspor’da Basın Sözcüsü Ferhat Kandemir, hakem hatalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Giresunspor’un ligde hakem atamaları ile ilgili hep yapıcı ve olumlu demeçlerde bulunduğunu belirten Karademir, “BB Erzurumspor müsabakanın başlama düdüğünden itibaren ilk yarı gayet güzel bir oyun sergiledik. Rakibe pozisyon vermeden devreyi kapattık 2. yarı başlama düdüğüyle beraber hakem faktörü devreye girmiş, oyuncularımızı vermiş olduğu saçma ve yanlı kararlarıyla baskı altına almıştır. Son haftalarda ligde almış olduğumuz başarılı sonuçlar sonrasında Erzurumspor maçı öncesinde hakem konusundaki kuşkularımızda maalesef haklı çıkmış bulunuyoruz. Hafta başı Emre Malok’un maçın hakemi olarak atandığını öğrendiğimizde kuşkularımızın gerçekliği de ispatlanmış oldu. Kuşkularımız daha hakem atamaları olmadan Emre Malok’un bu maça atanacak bilgisinin bize gelmesiydi. Emre Malok’un 2 senede yönettiği tüm maçlarımızda kasti ve hatalı yönetimler, her maçımıza etki etmiş ve damgasını vurmuştur” dedi.

“Erkan Sözeri, Bünyamin Gezer, Emre Malok üçgeni araştırılsın”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER