için kaldı

Doğal Gaz Piyasası Lisans Yönetmeliğinde değişiklik

Doğal gaz piyasasında faaliyet gösteren lisans sahipleri, lisans yenileme taleplerini yürürlükteki lisans süresinin bitiminden en erken bir yıl, en geç dokuz ay önce, lisans sahibinin Enerji Piyasası Düzenleme Kurumuna (EPDK) yazılı olarak başvurmasıyla yapabilecek.

VATAN VATAN
Doğal Gaz Piyasası Lisans Yönetmeliğinde değişiklik

EPDK'nin Doğal Gaz Piyasası Lisans Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliği, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.   Buna göre, doğal gaz piyasasında faaliyet gösteren tüzel kişilere verilen lisanslara ilişkin, lisans yenileme talebi, yürürlükteki lisans süresinin bitiminden en erken bir yıl, en geç dokuz ay önce, lisans sahibinin EPDK'ye yazılı olarak başvurması suretiyle yapılacak.   Ancak bu süreler; ithalat (Spot), toptan satış, toptan satış (OtoLNG), iletim (LNG) ve CNG lisansları için en erken bir yıl, en geç üç ay önce olacak şekilde uygulanacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER