Ahmet Nur Çebi'den Cenk Tosun açıklaması: Çok sinirliyim

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Cenk Tosun'un Crystal Palace'a transferine ilişkin 'Çok sinirliyim" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ahmet Nur Çebi'den Cenk Tosun açıklaması: Çok sinirliyim

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, ismi siyah beyazlı ekiple anılan Cenk Tosun'un Crystal Palace'a transfer olmasını değerlendirdi.

Transfer açıklanmadan saatler önce düzenlenen basın toplantısında konuşan Ahmet Nur Çebi, harcama limitleri konusunda yapılan itiraz sürecine ilişkin TFF'ye yüklenmiş ve "Cenk Tosun gündeme geldi. Ancak sorunlar, netleşmemesi federasyonun ağır hareket etmesinden kaynaklanıyor. Biz Cenk’e bir cevap vermedik. Federasyondan bir cevap alana kadar Cenk başka bir yere giderse çok üzülürüz. Faizler düşerse çok çok rahatlarız. En azından 1-2 oyuncu gelecek” demişti.

Bu açıklamadan yalnızca birkaç saat sonra Crystal Palace'a imza atan Cenk Tosun, Beşiktaş iddialarına noktayı koymuş oldu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER