için kaldı

Ünlü sanatçı hayranlarıyla buluştu

Ünlü sanatçı Soner Sarıkabadayı, Adanalı hayranlarıyla buluştu.

F5HABER F5HABER
Ünlü sanatçı hayranlarıyla buluştu

Ünlü sanatçı Soner Sarıkabadayı, Adanalı hayranlarıyla buluştu.

Sarıkabadayı, Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi'ndeki buz pistinde gerçekleştirilen imza günü ve mini konser etkinliğinde, hayranlarının sevgi gösterileriyle karşılandı.

AVM'yi dolduran binlerce kişiyi selamlayan ünlü sanatçı, "Gidiyorum hayatından, sana ne günaydın derim, ne sevgilim" dizeleriyle başlayan "Yara Bandı" şarkısını seslendirirken izleyenler de eşlik etti.

Seslendirdiği şarkının ardından albüm ve fotoğraflarını imzalayan Soner Sarıkabadayı, sevenleriyle mini sohbet de yaptı.

Türk Pop Müziği'nin son yıllardaki en popüler ve sevilen isimlerinden olan genç sanatçı, Adanalılara gösterdikleri ilgi nedeniyle de teşekkür etti. Adana Optimum gibi geniş halk kitleleri ile buluşma imkanı bulduğu yerlerde olmaya özen gösterdiğini belirten Sarıkabadayı, "Adana benim memleketim gibi, burada çok dostlarım var. Ailem zaten hemen yanımızdaki komşu kent Mersin'de yaşıyor. Bu nedenle buraya sık sık gelmek için her fırsatı değerlendiriyorum" diye konuştu.

Müzik listelerinde her zaman üst sıralarda bulunan "Kutsal Toprak", "Pas", "Yara Bandı", "Sadem", "İnsan Sevmez mi?", "Burada Biri Var", "İtiraz" gibi hit olmuş şarkıların usta yorumcusu Soner Sarıkabadayı‘nın hayranları onu yakından görmekle kalmayıp bir de anı fotoğrafı çektirme imkanı buldular.

(İHA)

SONRAKİ HABER