Üniversiteye kayıt yaptırdığı gün öldü

Adana'da otomobilin nehre uçması sonucu hayatını kaybeden 2 genç kızdan biri olan Berfin Alçiçek'in KKTC'de üniversitenin psikoloji bölümüne kayıt yaptırdığı ortaya çıktı.

F5HABER F5HABER
Üniversiteye kayıt yaptırdığı gün öldü

Adana'da otomobilin nehre uçması sonucu hayatını kaybeden 2 genç kızdan biri olan Berfin Alçiçek'in KKTC'de üniversitenin psikoloji bölümüne kayıt yaptırdığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeni Baraj Mahallesi Özdemir Sabancı Bulvarı'nda meydana geldi. Ersel K. (20) yönetimindeki 01 COA 52 plakalı otomobil, Beyazevler Mahallesi'nde direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu Seyhan Nehri'ne uçtu. Otomobilde bulunan Erdinç Kütlü (20), Eren Küçükgöde (20) ve sürücü nehirden yüzerek çıkıp kurtuldu. Ancak kazada sürücünün yanında bulunan ve ağır yaralanan Ceren Kurülük (19) ile Berfin Alçiçek (19) sudan çıkamayarak hayatını kaybetti. Hafif yaralı olan 3 kişi gözaltına alınırken, ölen genç kızların cenazeleri ise otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

ÜNİVERSİTENİN PSİKOLOJİ BÖLÜMÜNE KAYIT YAPTIRMIŞTI

Kazada hayatını kaybeden Berfin Alçiçek'in babası öğretmen emeklisi Yalçın Alçiçek, Adana Adli Tıp Kurumu'na gelerek uzun süre otomobilden çıkamadı. Yakınlarının yardımıyla otomobilden çıkan Alçiçek, "Kızım ben sana bu halde bakamam, bizi bırakıp nasıl gittin, daha dün ellerimle üniversiteye yazdırdım" diye ağladı.

Alçiçek bir banka oturtularak sakinleştirilmeye çalışıldı. Ancak baba ağıtlar yakarak yürekleri dağladı. Bir süre sonra baba Alçiçek morga gelerek kızına bakmak istedi. Morga girer girmez feryat eden baba Alçiçek, morgtan güçlükle çıkartılırken, "Ben kızımı görmek istiyorum ona dokunmak istiyorum beni bırakın" diye feryat etti. Ancak yakınları onu güçlükle morgtan uzaklaştırdı.

Liseyi bitirdikten sonra Açıköğretim Fakültesi'ne kayıt yaptıran Ceren Kurülük'ün annesi Selma Bodur ile babası Göksel Kurülük'ün ise bir süre önce ayrıldığı öğrenildi. Anne ve baba adli tıp kurumuna gelerek ayrı ayrı yerde gözyaşlarını tutamadı. Anne Selma Bodur'u yakınları teselli etmeye çalıştı. Anne bir süre kendine gelemedi. Akrabalarının omzunda sürekli ağladı.

İki genç kızın otopsisi devam ederken cenazelerin öğleden sonra alınıp toprağa verilmesi bekleniyor.

(İHA)

SONRAKİ HABER