Öğle bülteni

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

F5HABER F5HABER
Öğle bülteni

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

TSK: 1 haftada 55 terörist etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), bir hafta içinde gerçekleştirilen operasyonlarda biri sözde lider kadrosunda olmak üzere 55 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.



Kamyon motosikletlinin kafasını ezdi

Motosikletten düşen sürücünün kafasını kamyon ezdi. Akan trafikte seyir halinde olan bir motosiklet sürücüsü, yolun soluna dönen kamyonetin kasasına çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan motosiklet devrildi. Bu sırada arkadan gelen bir kamyon kaza yapan motosikletlinin kafasını ezdi. Feci kaza güvenlik kamerasına da anbean yansıdı.



Sudan kaçarken otomobil çarptı!

Islanmamak için geri kaçan kadına otomobil çarptı. Çin'de bir kadın yolun karşı tarafına geçmeye çalışıyordu. Karşı şeritte seyreden tankerden yola sıkılan suyu fark eden kadın, ıslanmamak için kaçmaya başladı. O sırada hızla gelen bir araç talihsiz yayaya çarparak metrelerce ileriye savurdu. Kadının akıbeti konusunda ise bir bilgi edinilemedi.



O kaçtı, araç kovaladı!

Talihsiz yaya kazadan kaçamadı. Avustralya'da bir araç bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıktı. O sırada yolun karşısına geçmeye çalışan bir yaya ise üzerine doğru gelen aracı fark edince kaçmaya başladı. Ancak bu kaçış şahsı kazadan kurtaramadı. Yoldan çıkan otomobil önce tabelaya, ardından ise yayaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce ileriye savrulan talihsiz adam, kazayı yaralı olarak atlattı.



Metrelerce sürüklendi, hiçbir şey olmamış gibi kalktı

Aracın arkasından metrelerce sürüklendi, hiçbir şey olmamış gibi kalkarak koşmaya başladı. Görüntülerin adresi Amerika Birleşik Devletleri. Bir şahıs, otoparktaki aracına binen kadın sürücüyü gasp etmek istedi. Bu sırada kadın gaza yüklenince, araca asılan gaspçı ise sürüklenmeye başladı. Otomobilin ardından metrelerce sürüklenen şahıs, hiçbir şey olmamış gibi kalkarak olay yerinden kaçtı. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

SONRAKİ HABER