Hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu

İran'dan gelen üzücü kaza haberinin ardından hayatını kaybedenlerin de kimlikleri belirlendi. 3'ü mürettebat 11 kişinin hayatını kaybettiği ve Başaran Holding'e ait uçakta bulunan yolculardan birinin de ünlülerin tercih ettiği bikini markası Lily & Rose'un kurucusu Liana Hananel olduğu iddia edildi.

F5HABER F5HABER
Hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu

Birleşik Arap Emirlikleri'nden İstanbul'a gelen ve Başaran Holding'e ait olduğu açıklanan özel jet düştü. Jetin içinde iş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ile 7 kız arkadaşının olduğu öğrenildi.

KURTULAN OLMADI
Özel jette yer alan isimler belli oldu. 2 pilot, 1 hostes ve 8 yolcudan oluşan isimler şöyle: Mina Başaran, Jasmin Baruh Siloni Liana Hananel, Sinem Akay, Asli İzmirli, Burcu Gündoğar Urfalı, Zeynep Coşkun. Hostesin ismi Eda Uslu. Pilotların isimleri ise Beril Gebeş ile Melike Kuvvet.

Uçakta Başaran Holding'in sahibi Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran'ın yanı sıra ünlülerin tercih ettiği bikini markasının kurucusunun da olduğu belirlendi.

Aralarında Özge Ulusoy, Rüya Büyüktetik, Şeyma Subaşı ve Martha Graeff gibi ünlülerin tercih ettiği bikini markası Lily And Rose'un kurucusu Liana Hananel de uçaktaki yolculardan biriydi.

Burcu Gündoğar Urfalı: İstanbul Teknik Üniversitesi tekstil ve moda tasarımı bölümünde başladığı eğitimini, çift diploma programı ile Fashion İnstitute of Technology New York'ta 2011 yılında tamamladı. Mezun olma projesi ile ‘Critic's Award' alan ilk Türk öğrenci oldu. Hamileydi.

Hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu - Resim : 1

Sinem Akay: Erak Giyim'in ortaklarından işadamı Çetin Akay'ın kızı.

Aslı İzmirli: Takı tasarımcısı.

Jasmin Baruh Siloni: Takı tasarımcısı ve hamileydi.

Liana Hananel: Lily and Rose mayoları tasarımcısı, evli ve 4 aylık bir bebeği vardı.

Ayşe And: Psikolog ve nişanlıydı.

Zeynep Coşkun: Yeni nişanlanmıştı, bu yaz düğünü vardı.

Hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu - Resim : 2

SONRAKİ HABER